Stúdiónk jelenleg a következő műsorokat készíti, heti rendszerességgel:

Aktualis

Aktuális

Hetente egyszer stúdióbeszélgetés keretében a székelyföldi hírek hátteréről, aktuális közéleti témákról beszélgetünk meghívotainkkal. A Székelyföldről történő diskurzus azért is fontos, mert Erdélyben itt élnek a legnagyobb számban magyarok. Éppen ezért a Székelyföldnek, mint tömbmagyar régiónak a történései kihatnak a szórványban élő magyarok mindennapjaira is.
Műsorvezető: Csata Orsolya.

Archívum megtekintése

Latogato

Látogató

A Látogató Hargita megyét viszi közelebb a nézőhöz. A heti rendszerességgel jelentkező adás mindegyikében egy-egy települést, várost mutatunk be a megvalósítások szemszögéből, vagy egy-egy rendezvény, kiemelkedő személyiség, épített örökség szempontjából.
Műsorvezető: Szabó Katalin.

Archívum megtekintése

Szekely_Konyha

Székely Konyha

A székely konyha újjászületik a globalizmus világában: a hagyományos ízek megmaradtak, de újra is gondolják a régi recepteket a székelyföldi, illetve Székelyföldön dolgozó szakácsok. A legjobb szakácsokkal és háziasszonyokkal fogunk különböző éttermek (és nem csak) konyháin dolgozni, hogy Önök is lássák: a sütés-főzés nem is olyan ördöngös dolog.
Műsorvezető: Bocskor-Salló Lilla.

Archívum megtekintése

Hargita_thumb

Hargita Magazin

A Hargita Magazin 2015 áprilisától újraindult! Hargita megye számtalan gyönyörű hellyel, kellemes rendezvényel, izgalmas hagyománnyal rendelkezik. A Hargita magazinban többek között ezeket láthatják hétről hétre. Rendszeresen beszámolunk a Hargita megye Tanácsa által meghozott döntésekről, a rendezvényekről, amelyekhez a megyei önkormányzat, vagy valamely, alárendeltségébe tartozó kulturális intézmény neve fűződik.

Archívum megtekintése

Szekelyfold_thumb

Székelyföld Magazin

A Székelyföld Magazin 2015 áprilisától megszűnt, az archívum elérhető oldalunkon. A Székelyföld Magazin Hargita, Maros és Kovászna megyének azt az arcát mutatja, amelyet sokszor nem látnak meg a székelyföldiek a mindennapi rohanásban. Egy olyan képet, amelyben Székelyföld fejlődését és értékeit láthatja a néző. Egy olyan Székelyföldét, ahol érdemes élni, ahová érdemes hazajönni, ahol élnek még a hagyományos értékek és ahol idős, fiatal és gyermek egyaránt jól érezheti magát.
Műsorvezető: Bocskor-Salló Lilla.

Archívum megtekintése