Harghita TV – Portalul video online al județului Harghita

Studioul Harghita este instituția subordonată Editurii Hargita Népe, iar personalul acestuia se ocupă cu redactarea știrilor, reportajelor, magazinelor și emisiunilor de televiziune. Redacția compusă din opt persoane, realizează emisiuni HD, folosind cele mai profesionale tehnici din domeniu.
Studioul se găsește în sediul consiliului județean, activitatea sa este zilnică și cuprinde relatări la zi ale evenimentelor din județul Harghita și din întreaga regiune. Publicul interesat poate urmării săptămânal: emisiunea Magazin, a cărei invitați sunt de obicei personalități ale județului și ai regiunii, dar și o emisiune de tip mozaic despre evenimentele care se petrec în regiune. Emisiunea Vizită în Harghita ne prezintă localitățile din județ, iar Gastronomia tradițională îi invită pe spectatori să urmărească o emisiune culinară, unde sunt prezentate mâncăruri tradiționale locale, și nu numai. Emisiunea Actualitate, se realizează săptămânal și dezbate împreună cu invitații săi, subiectele de actualitate din domeniul politicii, economiei sau domeniul social.
Emisiunile noastre sunt preluate de Erdély Televízió, Gyergyó Tv și Fény Tv din Gheorgheni, televiziunea D3 din Odorheiu-Secuiesc, Sóvidék Tv din Praid, Csíki Tv și Székely Tv din Miercurea-Ciuc, Alfalu Tv din Joseni, respectiv pot fi urmărite și pe pagina hargitatv.ro.
Echipa noastră este formată din Bocskor Salló Lilla și Szabó Katalin – redactori-prezentatori, Ferencz Hunor operator, Schmidt Krisztina și Sólyom Elemér – operatori-montaj, respectiv Gergely Szilárd – operator și montaj, grafician.
Părerea celor care ne urmăresc, este importantă pentru noi! Puteți să ne scrieți pe adresa de email info@hargitatv.ro , sau la ne puteți contacta la numărul de telefon 0745098279.
Contăm pe atenția dumneavoastră,
Csata Orsolya, redactor-șef, Studioul Harghita