În momentul de față studioul realizează săptămânal următoarele emisiuni:

Actualitate

O dată pe săptămână are loc în studio o emisiune cu al cărei invitat sunt dezbătute teme de actualitate, ultimele știri de interes județean. Sunt prezentate și dezbătute aspecte importante pentru locuitorii județului.
Prezentator: Csata Orsolya.

Vizită în județul Harghita

Această emisiune prezintă localitățile din județul Harghita. În fiecare emisiune săptămânală este prezentată o localitate sau oraș din județ, realizările acesteia, evenimentele și personalitățile, patrimoniul construit de aici.
Prezentator: Szabó Katalin.

Bucătăria secuiască

Bucătăria secuiască prinde viață în lumea globalizării: gusturile tradiționale s-au păstrat, însă rețetele tradiționale sunt reinventate de către bucătarii din regiune. Vom vizita cei mai iscusiți bucătari și gospodine pentru a vă convinge de faptul că gastronomia nu este chiar așa de complicată pe cât pare.
Prezentator: Bocskor-Salló Lilla.

Magazin regional

Această emisiune prezintă fața nevăzută a lucrurilor care se întâmplă în județele Harghita, Covasna, Mureș și pe care, din cauza rutinei zilnice, locuitorii acestor județe nu le conștientizează. Sunt prezentate acele aspecte care fac din acest loc unul în care merită să ne întoarcem, unde mai sunt prezente valorile tradiționale și unde, deopotrivă, tinerii și copii, pot duce o viață liniștită.
Prezentator: Bocskor-Salló Lilla

Magazin Harghitean

Din luna august 2013 această emisiune nu se mai difuzează, însă arhiva care cuprinde materialele acestei emisiuni poate fi accesată aici! În județul Harghita există nenumărate locuri splendide cu tradiții captivante. În emisiunea Magazin Harghitean sunt prezentate săptămânal aceste locuri și tradiții. Sunt prezentate cu regularitate deciziile luate de către consiliul județean, dar și acele evenimente organizate de către consiliul județean și instituțiile subordonate acestuia.