Hargita TV – Hargita megye online videóportálja.

A Hargita Népe Kiadóhivatal alegységeként működő Hargita Stúdió híreket, tudósításokat, magazinműsorokat és stúdióbeszélgetéseket gyárt. A nyolcfős stáb HD minőségben, professzionális technikával készíti műsorait.

A Megyeháza épületében levő stúdióban napi rendszerességgel készítünk híreket, tudósításokat eseményekről, melyek nem csak Hargita megye, de a Székelyföldön élő nézők érdeklődésére számot tarthatnak. Magazinműsoraink heti rendszerességgel készülnek: a Székelyföld Magazin székelyföldi stábok segítségével készül, és egy mozaikszerű műsor, amelyben rövidebb tudósítások kapnak helyet arról, ami Székelyföldön történt. A Látogató Hargita megye településeit mutatja be, a Székely Konyha pedig – helyi és nem csak helyi – ételek készítésére invitálja a nézőket. Ugyancsak heti rendszerességgel készül az Aktuális című stúdióbeszélgetés, melyben meghívottainkkal az épp aktuális – politikai, gazdasági, társadalmi, stb. – kérdésekről beszélgetünk.

Műsorainkat átveszi az Erdély Televízió, a gyergyószentmiklósi Gyergyó Tv és Fény Tv, a székelyudvarhelyi D3 televízió, a parajdi Sóvidék Tv, a csíkszeredai Csíki Tv és Székely Tv, a gyergyóalfalvi Alfalu Tv és követhetők a hargitatv.ro oldalon is.

Stábunkat Bocskor Salló Lilla és Szabó Katalin szerkesztő-műsorvezetők, Fodor Zsuzsánna operatőr, Ferencz Hunor operatőr, valamint Csont Zsombor és Sólyom Elemér operatőr és vágó.

Nézőink véleménye számít nekünk! Írjanak bátran emailt az info@hargitatv.ro címre, de telefonon is elmondhatják, ha hívnak bennünket a 0745098279-es számon.

Figyelmükre számítva,
Csata Orsolya, főszerkesztő, Hargita Stúdió.

Hargita Stúdióhargitanepe